dimecres, 24 d’octubre del 2012

Benvinguts!

Benvinguts al blog d'aprén sent tu el protagonista.
Aquest blog com bé indica el seu nom serà un espai on tu podràs formar part del protagonisme de la feina i de les entrades que anirem publicant.

En aquest espai ens dedicarem a publicar i crear entrades on els alumnes de primaria podran interactuar facilment i podran crear les seves propies eines d'estudis, d'aquesta manera se'ls facilitarà l'aprenentatge ja que ells mateixos podran experimentar les sees propies idees i podran ser ells els protagonistes de tot allò que passa. Ells seran qui manaran.

A més de les activitats, podran aprendre amb els lliçons que adjuntarem amb l'exercici, de tal manera que abans de fer l'activitat tindran un estudi previ per evitar errors i poder fer més fluida l'activitat.

Amb aquest blog i aquestes activitats el que volem es veure la maduresa de l'alumne devant de l'aprenentatge   digital, és a dir, veure si un alumne de certa edat és prou madur o no per utilitzar aquest tipus d'eina per aprendre les seves bases de coneixements. A més, veurem l'evolució i els canvis de madureses dels diferents nens de diferents edats i sabrem a partir de quina edat és més adient utilitzar aquesta eina.

A partir d'ara comença un camí cap a l'aprenentatge digital!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada